Снимка: Shealah Craighead, уикипедия Журналистът, разкрил аферата Уотъргейт, отправи тежки обвинения към

...
Снимка: Shealah Craighead, уикипедия Журналистът, разкрил аферата Уотъргейт, отправи тежки обвинения към
Коментари Харесай

Журналист: Тръмп умишлено лъгал за коронавируса

Снимка: Shealah Craighead, уикипедия 

Журналистът, разкрил аферата „ Уотъргейт ”, насочи тежки обвинявания към Доналд Тръмп. Боб Уудуърд написа в книга, че президентът съзнателно е омаловажил опасността от ковид, преди епидемията да удари Съединените щати, написа nova.bg.

 

За половин година, журналистът е направил 18 изявленията с Тръмп. В авансово оповестените извадки се вижда, че милиардерът назовава ковид " смъртоносно нещо ". Още при започване на февруари той споделя, че заболяването е доста по-опасна  от най-тежката форма на грип. А в обществените си изяви тогава, президентът съобщи, че болестта е под надзор и смъртните случаи ще бъдат доста малко. Белият дом упорства, че президентът не е подвел обществото.

" Никой не е лъгал американския народ. Някой ден коронавирусът в действителност ще си отиде, както споделя президента. Всички чакаме този миг. И ще имаме ваксина. Благодарение на този президент, който подценява бюрокрацията, с цел да обезпечи сигурна и ефикасна ваксина. Президентът показва успокоение от този подиум и активизира частния бранш да работи за задачата по метод, който не е виждан от Втората международна война. " изясни говорителката на Белия дом Кейли Макенан.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР